in china

living harmonious life in Lanzhou

Mano maži džiaugsmai

Hmmm….Kinija….čia visados kas nors netikėto nutinka. Pavyzdžiui, negalėjau atidaryti šito puslapio veik mėnesį laiko. O kai jau praradau viltį paskutinę, tada įvyko stebuklas, ir aš sugebėjau prisijungti. Brolis, beje, žadėjo man sukurti naują puslapiuką, kurio, deja, taip ir neuslaukiau. Ir tikriausiai jau nesulauksiu, nes mano mylimas ir ilgai nematytas broliukas jau sunkiai darbuojasi tolimoj šalelėj :) Tik nepradėsiu aš čia jo gailėtis, o pasidžiaugsiu, kad dirba mėgstamą darbą nuostabioje saloje. Gero sezono, daug nepakartojamų nuotykių, daug blaivių rytų ir nestačių įkalnių…:)

O pas mus visą kovą buvo šalta, o taip norėjosi pavasario ir šilumos. O kai labai norisi, imi žmogus ką nors daryti. Mūsų išsigelbėjimas buvo Kinietiški žibintai. Jie nebrangūs, nepavojingi, ir labai gražūs pažiūrėt. Šventėm vieno ypating žmogaus M. gimtadienį, ir įdėja buvo tokia: į orą paleisti tiek žibintų, kiek M. metų, ir surašyti ant jų visus nuoširdžiausius linkėjimus. Idėja graži, visi entuziastingai sutiko, bet….gerais norais kelias į pragarą grįstas, ar ne? Pirmiausia, tai oras pasitaikė labai blogas: šalta, vėjas didžiulis, besikėsinantis lyti lietus… Kažkas protingai sumąstė, kad skraidinti žibintus reikia atviroje erdvėje, kad jie neatsitrenktų į daugiabučių langus, todėl visi patraukėme į stadijoną. Deja, greitai paaiškėjo, kad mintis nebuvo jau tokai gera, nes gavosi atvira erdvė, ir pūtė stiprus vėjas. Bet mes lengvai nepasiduodame. Jungtines amerikiečių – kiniečių – lietuvių – prancūzų pajėgos šiaip ne taip sugebėjo į orą paleisti keletą žibintų. O vienas žibintas sugebėjo užstrigti medžių šakose ir ten sudegti (ne, universiteto nepadegėme). Bet jubiliatė labai nepyko, nes, pasako jos – mažiau žibintų – mažiau metų. Dar kartą su gimtadieniu, M.

O didžiausia naujiena mano padangėje – galiu naudotis facebook’u, youtub’u ir visais kitais interneto lobynais. Už tai didelis AČIŪ brangiausiajam broliukui, kuris ivykdė mažą stebuklą. Geras pavyzdys užkrečia, ir mano pavyzdžiu pasekė visi kaimynai. Tai dabar vietoj to, ka palipti pora aukštų ir pasibelsti į duris, rašome vieni kitiems žinutes :) Dar skaičiau, kad Kinija nebecenzūruos google paieškos rezultatų, bet aš su ta problema kažkaip nesusidūriau.  O tas facebook’as keistas “daiktas” – jo pagalba jaučiuosi arčiau jūsų visų ….!!!!!

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Skip to toolbar