in china

living harmonious life in Lanzhou

Pagiriamasis žodis Singapuro oro linijoms

– Pageidaujate sėdėti prie lango ar kurioje nors kitoje vietoje? – paklausė toks truputį išsigandęs vaikinukas oro uosto Check in’e. Ir prie kelių papildomų kilogramų svorio nesikabinėjo, ir draugiškai pamerkęs akį pažadėjo, kad lagaminai bus nuskraidinti tiesiai į Šanchajų.

Nors pilnas pilnutelis Heathrow oro uostas nuteikė liūdnokai, viskas pasikeitė vos įžengus į lėktuvą. O nuotaika iškarto atsirado, kai suvokiau kad dvi šalia manęs esančios sėdynės yra laisvos. Super. Todėl vos pavakarieniavus nieko nelaukiau, susirinkau visas tris pagalves ir tris antklodes, ir kritau miegoti. Visi, žinantys mano ūgį, suprantate, kad susirangiau be problemų ir išsimeigojau kuo puikiausiai.  O pažadino mane maloniau besišypsanti stiuardesė, ir paaiškino, kad ji man išsaugojo pusryčius, kuriuos aš pramiegojau. Vat šaunuole….Bet vat tuo malonioji skrydžio dalis beveik ir baigėsi.

Keletą valandėlių paslampinėjus jaukiame Singapūro oro uoste, atėjo laikas skristi Kinijon. O kur Kinija, ten ir Kinai. O kur Kinai, ten ir …..nesusipratimai.

Šįkartą man nepasisekė taip labai kaip pirmo skrydžio metu. Šalia manęs atsisėdo kažkos pusamžis vyrukas. Dar skrydžiui neprasidėjus jis išsitraukė savo nepirmos jaunystės nešiojamą kompiuterį. Nors lektuvo palydovė ir liepe ji kilimo metu supakuoti, jis neklausė. Ir kai palydovė nusisuko minutėlei, jis savo lobį paslėpė po antklode, ir suokalbiškai man nusišypsojo.  Protingas vyras, nieko nepasakysi. Atisdususi nusisukau spoksoti pro langą. Bet tuo smagumai nesibaigė. Vos tik kapitono balsas paskelbė, kad įgula kviečiama sėsti į savo vietas, vienas trylikametis storas rubuilis kiniečių vaikas, nusprendė pasivaikščioti. Lėktuvui kylant. Reikėjo jums matyt visos įgūlos veidus. Net Ryanair’o lektuvuose to nėra tekę matyti. O tas vaikas pasirodo buvo iš tokios balsingos šeimynos. Lektuvui pakilus jie visi kokia gerą valandą rengė pageidavimų koncertą, ir mėgavosi šokdinadami palydoves ir neleisdami ramiai mėgautis skydžiu aplinkiniams. Bet viskas, kas bloga, pasibaigia, ir ta šeimyna, mantyt savo rėkimo iškankinta, nutilo, mano kaimynui irgi nusibodo savo kompiuteriu maivytis, ir toliau skrydis vyko puikiauiai.

O pagiriamasis žodis todėl, kad labai jau gražiai šypsojosi, jabai rūpinosi viais keleiviais skrydžio metu ir viskas buvo labai labai…bet Aerofloto lipduka ant lagamino vis dar turiu :)

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Skip to toolbar