in china

living harmonious life in Lanzhou

Į šiaurę. Į sostinę

Pagal planą, namie turėjau praleisti keletą dienų. Bet žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Ėmiau ir apsirgau :/ Todėl buvo lovos rėžimas, ir dar internetą buvo išjungę, nes per darbus ir keliones pamiršau sumokėt :) Bet, visą tai jau praeityje. Pakilios nuotaikos kraunuosi kuprinę ir bandau apseiti su minimaliu daiktų kiekiu (išvykti su viena kuprine tai pavyksta, o vat grįžtant visada prireikia kokia terbikę pirkti), prigrūdau savo mp3 smagios muzikos (dardėti traukiniu 36 valandas ne visada linksma) ir į kelią…Dar pakeičiau kelionės draugus.  I.dabar sėdi namie, sibiro viduryje, verda barkščius ir mane erzina. Bet kadangi prižadėjo parvežti daug saldainiu ir raugintų agurkų, tai nepykstu labai. Bet aš jau spėjau pasiilgti čiauškėjimo rusisškai. O dabar keliauju su C, tai turėsiu daug laiko tobulinti savo Kiniečių kalbos žinias. Fun :)

Grįžus į savo kaimą vęl iš naujo tenka pratintis prie susidomėjimo kupinų žvilgsnių. Saloje visi pratę prie baltųjų, tai nebuvo labai daug įkyraus spoksojimo, o čia…. tik vat aš praradau bet kokius tolerancijos likučius (čia I. įtaka) ankščiau, kai žmones į mane spoksodavo, aš jiems šypsodavausi. O dabar susiraukusi ir piktu žvilgsniu spoksau atgal. Bet suversiu visą kaltę blogai savijautai :)

Anyways, stay tuned.  I’m going to Beijing!

3 Comments

  1. Ir kasper ‘Разлечения’ pas jus tualetuose vykst 😀

  2. Seniau jau skaiciau tavo istorijas, vis per mano tuos mokslus klausyk!Bet nieko pasivijau siandien!
    Nu ispudziu pas tave tai jau ooo…..! :)Taip ir toliau Loreciuk!

  3. labas. Man labiausiai iš šio pasakojimo patiko foto :) aš, kaip ir Tavo brolis, susidomėjau, kokios ten pramogos vyksta tualetuose :) šmaikštuoliai tie kiniečiai :) chi chi chi

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Skip to toolbar