in china

living harmonious life in Lanzhou

Is sostines

Pekinas. Sostine. Puikus miestas. man pasirode nedidelis ir jaukus. Labai daug vaiksciojau pesciomis, tai jau daug maz zinau kas kur kaip ir su kuo.

Uzdraustasis miestas nuotraukose ir kelioniu reportazuose atrodo daug ispudingiau, negu tikroveje. Nes tikroveje sienos atsilaupusios:) Sventyklos visos ispudingos. O Vasaros rumai (summer palace) – tai kazkas nepaprasto. Net ziema, o vasara, isivaizduoju, isvis atima zada.

O dabar prasau nesijuokti, bet labiausiai man patiko tai, kad Pekine dauguma zmoniu sneka angliskai, baltieji zmones niekam nekelia susidomejimo (iskyrus kelis atvejus, kai teko pozuoti nuotraukoms uzdraustajame mieste ir Tianjamino aiksteje). Bet svarbiausia – Pekine pilna vakaratiesko maisto restoranu ir produktu. Todel velniop ta kineitiska maista – save lepinau picomis, tikrais makaronais ( ne noodle’s) ir t.t Mazytes kepykleles – svente ne tik skrandziui, bet ir seilai, nes juose kiekviena pyragaiti atsargiai supakuoja i mazytes grazias dezutes lyg didziuli turta. O svarbiausia – Pekine labai daug STARBUCKS kaviniu.  Uztikau net ir COSTA. Ir nesvarbu, ka manote. Taip. I love starbucks. Very much. Todel kiekviena diena buvo kaip svente. O dar foreign language book store draugu kompanija, alus uz puse kainos….ar gali kas buti geriau?

P.S nuotraukas sudesiu, kai prisikap[stysiu iki padoresnes interneto kavines. Buckis

One Comment

  1. UUUUUUUU skamba super. Tai Pekinas civilizacija pakvipo.:)Jo starbucs, I love Starbucks too! (fane net gi facebooke tapau ):)
    Va kaip tik vaziuoju rytoj i Univera tai pasilepinsiu ir as save. Geru tau likusiu atostogu, laukiam sugriztant.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Skip to toolbar