in china

living harmonious life in Lanzhou

Back to reality:/

Grįžau. Atostogos baigėsi. Čia šlapia ir šalta. Visiška priešingybė tam orui, kuriuo kvėpavau praėjusias dvi savaites. Pietvakarių Kinija – pati gražiausia. Joje galima rasti viską, ko tik širdelė geidžia. Ir aš radau viską, ko ieškojau: gražų kraštovaizdį, daug šventyklų, kalnų, tarpeklių. Nusitrenkiau net į paslaptingąją Shangri lą, tik neteko ten ilgai užsibūti, nes per Kiniečių naujus metus visiems iškilo problemų su transportu. Grižau apsirgus, iki kraujo nutrintom kojom, bet su tvirta nuostata, kad ten dar būtinai sugrįšiu. Juk dar liko tiek daug neišvaikščiotų tarpeklių, neįveiktų viršūnių, nesutiktų naujų veidų.

Beje, kelionėje sutikau daug be galo įdomių žmonių. Su keletu, tikiu, bendrausim ilgai ir maloniai. Beveik visi žino, kas ta Lietuva ir kur ta Lietuva yra. Bet broliai ir sesės lietuviai po tas vietas dar nesibasto, nes visi iki vieno su nuostaba kartojo: you’re from Lithuania? Wow! Haven’t met anyone from Lithuania yet. Wow!

Arba malonus nutikimas Lijiang’e. Sėdžiu ant suoliuko, rašau sms, ir staiga prieina vaikinukas ir įteikia man dvi rožes, nes jam pasirodė, kad aš labai graži. Prie tokio elgesio galima greitai priprasti :)

Daugiau parašysiu kai išsipakuosiu daiktus ir kai susigulės įspūdžiai, nes ką tik tai grįžau. Pasiilgau visų labai labai!!!!

3 Comments

  1. Malonu skaityti laimingo žmogaus mintis. Linkiu įgyvendint savo svajones ir kada nors sugrįžti :)

  2. Labai dekoju, Evaldai

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Skip to toolbar